Lucrari de sapaturi fundatii sau terasamente

Lucrari de sapaturi fundatii sau terasamente

Pentru lucrari de sapaturi fundatii sau terasamente nici o operatie nu se poate executa fara un excavator pe senile, un buldoexcavator ori un incarcator frontal. Iar cand inchirierea acestor utilaje provine de la CONBIF CONSULTING, orice beneficiar poate fi sigur de calitatea lucrarii si de satisfactia usurintei si eficientei in manipulare.

De pilda, demararea lucrarilor pentru constructia unei hale industriale. Trebuie sa aveti in vedere cum o sa realizati sapaturile fundatiei. Procesul nu este unul usor, caci este influentat de mai multi factori foarte importanti. Fiecare dintre acestia ingreuneaza sau faciliteaza lucrarile: zona unde urmeaza sa construiti, structura constructiei pentru care optati, conditiile terenului etc.

Exemplu

De exemplu sa ne referim la realizarea unor lucrari de sapaturi pentru fundatie. Ele necesita atentie, precizie, o echipa care sa fie experta in acest domeniu si utilaje adecvate.

Daca va hotarati sa inchiriati utilaje pentru aceste scop de la CONBIF CONSULTING faceti cea mai buna alegere. Compania este recunoscuta pentru calitatea echipamentelor sale. Utilajele de aici provin de la cei mai buni furnizori si beneficiaza de toate dotarile si aplicatiile tehnologice de ultima ora, necesare executarii unor lucrari fidele si ample.

Utilajele, inchiriate la cel mai avantajos pret de piata, va vor ajuta la realizarea cu bine a fundatiei, in cea mai rapida varianta de sapare a acesteia.

Nu va mai trebui, inainte de inceperea sapaturilor, sa analizati tipul pamantului pe care construiti (stiindu-se ca procesul de realizare al fundatiei este influentat de conditiile terenului din acea zona), caci utilajele de la CONBIF CONSULTING fac fata oricarui sol, oricat de neprietenos.

Invers, daca pamantul este nisipos, constructorului ii revine obligatia de a realiza sapaturile pe intreaga suprafata a constructiei, fapt ce duce la cresterea costurilor datorita necesitatii cofrajelor si a cresterii semnificative a cantitatii de beton ce intra in fundatie. Dar utilizand un excavator, operatorul va putea lesne sa se foloseasca de texturile diferite (moale-tare) pentru a-si sprijini si mobiliza cat mai bine lama, astfel incat ea sa lucreze precis in masa de sol, sa si-o apropie in procesul de lucru.

Timpul este pretios pe orice santier

Si cum pe orice santier de constructii timpul este pretios, sapaturile mecanizate sunt utile. Totusi, pe langa avantajul economisirii timpului, aceasta metoda de sapare are si un dezavantaj, acela fiind calitatea sapaturii. Un excavator, oricat ar fi de bun, nu poate realiza niciodata lucrari de sapaturi perfecte din punct de vedere calitativ, indiferent de cine il manevreaza. Asadar, la finalul lucrarii, este necesar ca retusurile sa fie realizate prin nivelarea si compactarea solului.

In general, saparea fundatiei implica un cost destul de mare datorita consumului mare de combustibil si a costurilor de inchiriere. Dar, cu ajutorul operatorilor experimentati ai echipamentelor de la CONBIF CONSULTING puteti realiza o economie financiara.

Dar sa revenim, spunandu-va ca CONBIF CONSULTING si-a marit constant flota de utilaje. Se pot inchiria pentru lucrari de sapaturi fundatii sau terasamente:

Versatilitatea utilajelor oferite spre inchiriere este sporita de capacitatea de a utiliza o gama larga de dispozitive atasate. In acelasi timp, functionarea sistemului hidraulic sofisticat este optimizata prin amortizarea bratului pentru reducerea miscarilor la sfarsitul calatoriei. Ele prezinta o capacitate ridicata de ridicare, in plus fata de inaltimea ridicata a descarcarii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.