Lucrari de terasamente

Cu utilajele de la CONBIF CONSULTING, lucrarile de terasamente asigura suportul unor drumuri trainice si lungi

La lucrari de terasamente, excavatoarele pe senile, buldoexcavatoarele, rulourile compactoare, incarcatoarele frontale permit unui singur lucrator sa faca munca a zece barbați intr-o zecime de timp.

In lumea constructiilor, un om este la fel de bun ca si uneltele sale, iar diferitele tipuri de echipamente de constructie sunt cele mai importante instrumente de pe șantier.

Nu se poate dezvolta o afacere in domeniul constructiilor fara alegerea celor mai bune utilaje. Iar cele mai bune echipamente nu le puteti gasi decat la producatori cu o vasta experienta. Care propun, prin utilajele lor, inovatie si solutii personalizate.

De la acesti producatori de prima mana isi procura CONBIF CONSULTING utilajele pe care vi le ofera spre inchiriere. Compania este preocupata permanent de cresterea parcului de utilaje pentru realizarea obiectivelor la termen si la costuri competitive.

De asemenea, pe langa achizitiile de utilaje de constructii din fonduri proprii. Compania a achizitionat utilaje exceptionale si in cadrul unor proiecte cu finantare europeana.

Se stie: constructia unui drum implica executarea unui mare volum de terasamente. Materialul predominant pentru executia acestora fiind pamantul. Rezistenta, stabilitatea si durabilitatea terasamentelor in exploatare depind de calitatea pamanturilor pe care sunt realizate  si de tehnologia de lucru aplicata.

De aceea, avand in vedere rolul esential al terasamentelor in asigurarea unei durate de exploatare indelungate a drumurilor, se impune tratarea executiei si intretinerea acestora cu deosebita atentie.

Cu utilajele de la CONBIF CONSULTING puteti executa toate categoriile de lucrari aferente executiei terasamentelor

. Lucrari pregatitoare (curatarea terenului, asanarea zonei drumului, decaparea pamantului vegetal, pichetarea amprizei, amenajarea drumurilor de acces). Lucrari de baza (saparea pamanturilor din debleuri, incarcarea, transportul si nivelarea pamantului in rambleu, compactarea pamantului) si lucrari de finisare.

Pentru ca afacerea Dumneavoastra de construcții sau antreprenoriatul pe care il desfasurati sa aiba succes, trebuie sa aveti la dispoziție, la un moment dat, echipamentul de construcție adecvat. Daca aveti capitalul necesar, este ințelept sa cumparati sau sa inchiriati echipamentul de terasament in totalitate.

Acest lucru face ca disponibilitatea și confortul sa nu fie o problema. Echipamentul este intotdeauna gata oricand pentru orice loc de munca care are nevoie de el. Operatorii pot invața și stapani o mașina specifica, in loc sa invețe curiozitațile unui utilaj neadecvat. Ceea ce va duce la creșterea productivitații și, in cele din urma, la o creștere a liniei de eficienta a activitatii.

Dupa cum am menționat mai devreme, capitalul este esențial

Dar la CONBIF CONSULTING gasiti toate utilajele de care aveti nevoie la lucrarile de terasare a drumului. Excavatoarele pe senile, buldoexcavatoarele, rulourile compactoare, incarcatoarele frontale – la cele mai avantajoase preturi.

Stabilitatea și siguranța sunt considerente cheie pentru proiectele de excavare sau de umplere. Prin urmare, aceste activitați vor asculta de nivelul resurselor pe care le detineti. Printre care, de cea mai mare importanta sunt utilajele.

De asemenea, planurile unice ale lucrarilor de terasament asculta de reguli asiguratorii privind siguranta si preventia efectelor adverse ale lor sau deterioarea mediului inconjurator.

Sezonul de terasamente este de la 30 aprilie la 1 octombrie. Cu toate acestea, lucrarile de terasamente in afara acestei perioade pot fi permise pentru amplasamentele mici. Pentru site-uri mai mari și lucrari in jurul cursurilor de apa ar putea fi nevoie de o cerere inainte de 30 aprilie. Aceste solicitari se limiteaza, de obicei, la finisarea și stabilizarea siturilor.

Insa, fie ca este vorba despre aceasta perioada, fie ca doriti inchirierea anticipata a utilajelor de care aveti nevoie.

CONBIF CONSULTING va sta oricand la dispozitie cu cea mai buna si atractiva oferta

Buldozerele, buldoexcavatoarele si excavatoarele pe senile, de pilda, pe care vi le pune la dispozitie compania. Sunt unele dintre cele mai bune si importante elemente de echipament utilizate in construcția de drumuri. Deoarece un buldozer este costisitor, factorii de utilizare economica trebuie luati in considerare atunci cand doriti folosirea unuia, iar economia vizeaza inchirierea lui.

Buldoexcavatoarele sunt extrem de utile pentru construcția drumurilor, unde este posibila aruncarea materialului excavat pe drumuri. Buldoexcavatoarele pot fi utilizate numai daca pantele laterale nu sunt prea abrupte. Cu toate acestea, lucrul pe pante abrupte poate fi realizat de un buldoexcavator cu excelenta stabilitate, mobilitate si manevrabilitate. Precum cele ale acestei companii, folosind tehnici speciale și expertiza.

Website-ul de prezentare bine structurat al CONBIF CONSULTING va pune la dispozitie toate informatiile necesare. Gama de utilaje, detaliile tehnice si alte aspecte importante ce tin de functionarea acestora. Vizitati-l si echipati-va la cel mai inalt nivel!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.